Ως χυδαία, ανυπόστατη και άκρως ύποπτη επίθεση στο Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στη χυδαία, ανυπόστατη και άκρως ύποπτη επίθεσή του κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά την οποία περιέργως «θυμήθηκε» με δύο χρόνια καθυστέρηση και αφού μεσολάβησαν και Εξεταστική Επιτροπή και Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, φυσικά για την περίοδο πριν τη ψήφιση του  ειδικού νόμου το 2010 από τη Βουλή. 
 
Τον περιμένουμε να έρθει  στη Βουλή το ταχύτερο, γιατί έχει πολλά να εξηγήσει για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, στρεφόμενος κατά της μόνης περιόδου στην οποία έγινε αποφασιστική και απόλυτα διαφανής παρέμβαση στο ζήτημα των ναυπηγείων/υποβρυχίων δια της Βουλής και σε εκτέλεση νόμου του κράτους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή της. 
 
«Επίσης τον καλούμε να πάψει να ασχημονεί κατά της Βουλής που ψήφισε τη σχετική  νομοθεσία. 
 
Τέλος, προς  αποφυγή παρεξηγήσεων, του λέμε ότι έχει προ πολλού απομακρυνθεί από το πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης και κινείται στο μαύρο πλαίσιο της ενσυνείδητης συκοφαντίας εν γνώσει της αναλήθειας αυτών που λέει προσβάλλοντας την θεσμική του ιδιότητα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.