Κόντρα μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλο και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή με αφορμή τη δήλωση του Πάνου Καμμένου πως το «ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγκληματική οργάνωση».

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε πως η φρασεολογία του κ. Καμμένου βρίσκει «απόλυτη σύμπτωσή του με τη φρασεολογία της Χρυσής Αυγής» και πρόσθεσε πως δεν «ζητάμε εύσημα αναγνώρισης, ως ΠΑΣΟΚ, από τον πολιτικό που, τον ιδρυτή και γεννήτορά μας, Ανδρέα Παπανδρέου, ονόμαζε επί χρόνια "αρχηγό της 17 Νοέμβρη"! Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού». 

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι «πολλοί λένε -δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να το υιοθετήσω- ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που κάνει θελήματα. Εκτελεί θελήματα, κοινώς συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω, όμως, ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο το οποίο εκτελεί και είναι η επιστροφή της χώρας σε ένα νόμισμα, ελληνικό -δεν το λέω εγώ, ο ίδιος το έχει πει- δολάριο, κοινώς "δραχμή"». 

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Καπερνάρος αναφέρθηκε στις υποθέσεις Τσουκάτου, Siemens, υποβρυχίων και σημείωσε «περισσεύει ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία. Και πριν αρχίσουμε να λέμε αυτά που είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, θέλω να σκεφτεί ότι είναι αυτοί που ανακάλυψαν τη ρεμούλα και τη λαμογιά. Να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ και αντί για ΠΑΣΟΚ λέω να λέγεται «ΛΑΜΟΓΙΟΚ».