Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιείτε τωρα, στη Βουλή, κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, πραγματοποιείτε τωρα, στη Βουλή, η κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στο Παρίσι, όπου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Nicola Sarkozy, καθώς και ενόψει της κατάθεσης του Προϋπολογισμού.

O Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Παρίσι λίγο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του G20, και βεβαίως, σε μια περίοδο κατά την οποία στην Ευρώπη υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Επί της ουσιίας θα πραγματοποιηθούν τρείς διαφορετικές συσκέψεις . Στη μια συμμετέχουν οι Πάγκαλος, Βενιζέλος, Ρέππας, Λοβέρδος και Κατσέλη, στην δέυτερη οι Διαμαντίδης, Διαμαντοπούλου και Χρυσοχοϊδης και στην τρίτη Δρούτσας, Παμπούκης και Ξενογιανακοπούλου.

Σε όλες αυτές τις συσκέψεις εκτώς απο τον Πρωθυπουργό συμμετέχει και ο Γ.Παπακωνσταντίνου καθώς και ο στενός συνεργάτης του Γ.Παπανδρέου Λουκάς Παπαδήμος.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στη 2:30 μ.μ., στη Βουλή, κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Παρίσι,