Μέλη της Χρυσής Αυγής είναι τα θύματα του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο κ. Κασιδιάρης έκανε λόγο για άριστα σχεδιασμένο χτύπημα και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία της χώρας, επειδή δεν παρείχε προστασία στα γραφεία, ενώ είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή είναι «στόχος τρομοκρατών» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Ήρθε μία μοτοσυκλέτα με δύο δολοφόνους, δύο τρομοκράτες, δύο εγκλματίες κατέβηκε ο συνοδηγός και τους εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση ισού μέτρου. Υπεύθυνη για αυτό το έγκλημα είναι η πολιτική ηγεσία της χώρας, αυτοί που δεν είχαν προστασία αστυνομική στα γραφεία της Χρυσής Αυγής παρόλο που είμαστε στόχος τρομοκρατών.» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη «τα γραφεία ήταν ανοιχτά, βρισκόντουσαν τρεις άνθρωποι που πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ και θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί και άλλοι».

«Ήταν οι γνωστοί τρομοκράτες που τους έχει αφησει ελεύθερους το κράτος του Σαμαρά και του Δένδια. Είναι αυτοί υπεύθυνοι» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.