Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκφράζει την συμπαράστασή της στις οικογένειες του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη, δυο νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν στυγνά χθες το βράδυ και καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες.

«Ευχόμαστε ο τρίτος νέος, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, να καταφέρει να διαφύγει τον κίνδυνο και να ανακάμψει πλήρως. Ο ελληνικός λαός έχει μάθει να ανθίσταται σε όσους επιχειρούν να τον διχάσουν και ενωμένος να βρίσκει τη λύση. Σε όσους έχουν θέσει τη χώρα σε τροχιά αποσταθεροποίησης εδώ και καιρό και εξυφαίνουν σενάρια διατάραξης της κοινωνικής συνοχής, επενδύοντας στον εθνικό και κοινωνικό διχασμό, απαντάμε ότι η επιδίωξή μας παραμένει σταθερή: η συμβολή, με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας, στη διατήρηση της ενότητας και της κοινωνικής συνοχής.

Σε όσους επιδιώκουν να πληγώσουν θανάσιμα τη δημοκρατία, τους απαντάμε ότι η πίστη μας στο δημοκρατικό πολίτευμα, το μόνο που δύναται να γεννά λύσεις, παραμένει ακλόνητη και αταλάντευτη. Ο λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.