Μαζί στο πιλοτήριο του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL- 415 κάθισαν σήμερα το πρωί οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή τους στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση της τελετής λήξης της πυροσβεστικής περιόδου.

Ίσως βέβαια να είχε πιο ενδιαφέρον να μπουν οι δύο στο πιλοτήριο όταν το πυροσβεστικό αεροσκάφος εκτελεί ρίψεις νερού και όχι όταν είναι σταθμευμένο.

Πάντως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κάθισε στη θέση του κυβερνήτη ενώ άφησε την άλλη θέση του συγκυβερνήτη στο Ν. Δένδια.

Και επειδή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ξέρει τι τραβούν οι πιλότοι μήπως θα έπρεπε να προσκαλέσει για πτήσεις τους Τροϊκανούς;
Όταν θα κατέβαινε ο Τόμσεν και η παρέα του από το αεροπλάνο θα έδειχναν άραγε την ίδια επιμονή στο να περικοπούν αγρίως οι αποδοχές των στρατιωτικών;

Πάντως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση του μοίραρχου να πετάξει σε υπηρεσιακή πτήση. Εξάλλου, η ραφ στολή για τον υπουργό είναι γνώριμη αφού έχει υπηρετήσει τη θητεία του στη Πολεμική Αεροπορία.

Γ. Κοκ.