Ακόμη και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στρέφεται η Χρυσή Αυγή κατηγορώντας τον ότι δεν τοποθετήθηκε επί της δολοφονίας των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μιλώντας στη Βουλή, σύμφωνα με το skai.gr, ο βουλευτής του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατήγγειλε ότι «ο πρώτος Πολίτης της χώρας δεν βρέθηκε να κάνει έστω μία τυπική δήλωση» ενώ επανέλαβε το δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης την οποία κατονόμασε ηθικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας και κατέληξε αυτό που δεν μπορούσε να κάνει το κράτος το έκανε το παρακράτος».

Ο κ. Ματθαιόπουλος επιτέθηκε και κατά του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρυσανθου Λαζαρίδη κατηγορώντας τον ότι ουσιαστικά είχε προαναγγείλει τη δολοφονία και ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα, καθώς όπως είπε «πως είναι δυνατόν ο συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Λαζαρίδης να λέει ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα; υπάρχει εισαγγελέας να παρέμβει;» αναρωτήθηκε και κατέληξε την τοποθέτηση του ότι τη Χρυσή Αυγή δεν θα τη σταματήσουν «ούτε με σφαίρες ούτε με κανέναν τρόπο».

«Αυτό που παρακολουθήσαμε είναι η απόλυτη καπήλευση δύο νεκρών παιδιών από ένα κόμμα που έχει στον πυρήνα του, στην πρακτική του την απόλυτη βία και μάλιστα τη βία ως σκοπό» παρατήρησε απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης ο οποίος σημείωσε το γεγονός ότι ο Χρυσαυγίτης βουλευτής παρέλειψε οποιαδήποτε αυτοκριτική για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ένα μέλος του κόμματός του.