Απαντήσεις για «υπόθεση φοροδιαφυγής 5,5 εκατ. ευρώ» που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του «καταλογίζει το ΣΔΟΕ» έδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Όπως είπε πρόκειται για εκδικητικό πόρισμα με γκεμπελικά χαρακτηριστικά με στόχο να τον «χτυπήσουν» πολιτικά

«Τα χρήματα στους λογαριασμούς δεν προέρχονται από εισόδημα. Είναι χρήματα του δικηγορικού γραφειου, χρήματα από τίμημα πώλησης σπιτικών κλπ.», τόνισε ο κ. Καπερνάρος.

Ο κ. Καπερνάρος προσθεσε πως δεν του δίνουν τα στοιχεία «γιατί λένε ότι είναι φορολογικό απόρρητο» και κατέληξε πως «ήθελαν να βγάλουν την ιστορία μου στα μανταλάκια». 

Σημειώνεται πως απάντηση στο πόρισμα του ΣΔΟΕ είχε δώσει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το βράδυ της Πέμπτης, και στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο κ. Καπερνάρος αμφισβήτησε την έκθεση ελέγχου, υποστηρίζοντας ότι κατά την διάρκεια της έρευνας δεν κλήθηκε να δικαιολογήσει τα ποσά που βρέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στον λογαριασμό που ελέγχθηκε κατατίθονταν ποσά που αφορούσαν δικηγορικές υποθέσεις που χειριζόταν και είχαν ως αποδέκτες πελάτες του και όχι μόνο.