current views are: 3

8 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση18:43

Έρωτας στο συσσίτιο του δήμου Καλαμάτας οδήγησε σε αρραβώνα

Μοιράστηκαν τις μερίδες που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας στους άπορους δημότες. Στο εξής θα μοιράζονται τα βάσανα και τις λίγες χαρές της φτωχής τους ζωής.

Δημοσίευση 18:43’
αρθρο-newpost

Μοιράστηκαν τις μερίδες που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας στους άπορους δημότες. Στο εξής θα μοιράζονται τα βάσανα και τις λίγες χαρές της φτωχής τους ζωής.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

 

Μοιράστηκαν τις μερίδες που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας στους άπορους δημότες.

Στο εξής θα μοιράζονται τα βάσανα και τις λίγες χαρές της φτωχής τους ζωής.

Ο 62χρονος Βασίλης Τσαφαράς και η 55χρονη Αγγελική Παναγιωτοπούλου είναι δύο άνθρωποι που αντιμετώπισαν τις κακουχίες με αισιοδοξία και κατάφεραν, στο πιο δύσκολο μονοπάτι της ζωής, να βρούνε την αγάπη.

Οι δυο τους κατάγονται και ζουν στην Καλαμάτα. Γνωρίστηκαν στο Δημοτικό Συσσίτιο και από τότε όπως, δήλωσαν στην εφημερίδα «Ελευθερία» άλλαξε η ζωή τους.

«Τον ερωτεύτηκα» είπε η Αγγελική.

«Η ψυχούλα της, η καλή καρδιά της ήταν αυτό που ξεχώρισα σε εκείνη» δήλωσε ο Βασίλης.

Αρραβωνιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο του Α΄ΚΑΠΗ Μεσσηνίας και ζουν, πλέον, μαζί.

«Είναι δύο άνθρωποι πολύ γλυκείς και ευγενικοί. Τους έχουμε αγαπήσει όλοι», λέει στο newpost η κουμπάρα του ζευγαριού, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου.

«Έρχονται στα συσσίτια με το χαμόγελο, παίρνουν ό,τι τους δίνουμε με αξιοπρέπεια και έχουν για όλους έναν καλό λόγο. Δεν επαναπαύονται, όμως, στην προσφορά των κοινωνικών δομών, αναζητούν εργασία. Οποιαδήποτε εργασία. Μέχρι τότε, εμείς θα είμαστε δίπλα τους».


σχετικα αρθρα