current views are: 1

9 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:14

Μητσοτάκης: Πρέπει να βρεθούν 4.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του 2013

«Δώρο» προς την κυβέρνηση χαρακτήρισε ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 08:14’
αρθρο-newpost

«Δώρο» προς την κυβέρνηση χαρακτήρισε ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δώρο» προς την κυβέρνηση χαρακτήρισε ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα “τσιμεντωθεί” η κυβερνητική πλειοψηφία», ανέφερε μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Κάνεις πρόταση μομφής γιατί θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση. Αν θέλεις όμως να ρίξεις την κυβέρνηση πρέπει να είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις. Με τι θέσεις; Γι’ αυτό δεν έχουμε ακούσει κουβέντα», σημείωσε.

Διερωτήθηκε επίσης πού θέλει να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας με αυτή του την ενέργεια, αν δεν πρόκειται, όπως είπε, για «επικοινωνιακό πυροτέχνημα».

Σε ΕΛ.ΑΣ., φυλακές και υπουργείο Οικονομικών οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως μέχρι το τέλος του έτους πρέπει να βρεθούν 4.000 απολύσεις«Το Μνημόνιο προβλέπει 15.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του 2014. Πρέπει να βρεθούν 4.000 απολύσεις έως το τέλος του 2013», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου για άλλες 1.000 απολύσεις, ενώ έκανε λόγο για συρρίκνωση του προσωπικού στις αμυντικές βιομηχανίες.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα θα στελεχώσουν το υπουργείο Οικονομικών, την ΕΛΑΣ, καθώς και τις φυλακές», ενώ υποστήριξε ότι οι μετακινήσεις δεν θα γίνουν «αριστερά – δεξιά, αλλά θα ληφθούν υπόψη κριτήρια όπως η εντοπιότητα.

«Θα έχουμε μία καλή κατανομή των ανθρώπων που θα μπουν στην κινητικότητα», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.


σχετικα αρθρα