Μία ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαρροές κομματικά του στελέχη επιχειρούν να αποδομήσουν το success story του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Παρουσιάζοντας εν μέρει διάφορα ζητήματα σχετικά με την εξέλιξη των επενδύσεων στη χώρα μας ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να περάσει στην αντεπίθεση μετά την κριτική που δέχθηκε σχετικά με τον λόγο αλλά και τον χρόνο που επέλεξε να καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας.

Συγκεκριμένα, κοινοβουλευτικές πηγές αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως «μόνο 4 εταιρείες έχουν επενδύσει άνω του 1 εκατ. ευρώ το 2012» και πως «οι εξαγωγές ελληνικών επιχειρήσεων (εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών) μειώνονται αντί να αυξάνονται».

Επιπλέον, οι ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές σημειώνουν πως «ο επενδυτικός νόμος παραμένει ανενεργός, 7 μήνες μετά την ψήφισή του», ενώ προσθέτουν πως «η κυβερνητική πολιτική διώχνει τις ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό», αναφέροντας ως παραδείγματα την ΦΑΓΕ, τη Βιοχάλκο και την Coca Cola.

Διαβάστε ΕΔΩ τις πληροφορίες που διαρρέονται από κοινοβουλευτικές πηγές.