Δριμεία κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν από την αίθουσα της Βουλής.

Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στη βουλευτή, Ραχήλ Μακρή, η οποία ανέβηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ, σημειώθηκε ένταση με τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. «Σας ακούμε όλη μέρα να λέτε για χούντα, φτάνει!» είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Έχουν θράσος να κάνουν και μαθήματα αξιοπρέπειας».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας καταφέθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και διερωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για αντιμνημόνιο, όταν ο πρόεδρός του παραδέχθηκε στο Τέξας πως η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει από την Ευρωζώνη.

«Ο κ. Τσίπρας το Τέξας έκανε την αποκάλυψη ότι δεν πρέπει ούτε πρόκειται να βγούμε από την Ευρωζώνη. Αφού δεν πρόκειται να βγούμε, προς τι όλη αυτή η φασαρία και αυτά που ακούμε για αντιμνημόνιο και ότι θα σκίσουν τα μνημόνια;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Για να μην βγούμε από την Ευρωζώνη πρέπει να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας. Αφού ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε πως δεν θα σκίσει το μνημόνιο, γιατί να μην κάνουμε μια κανονική συζήτηση;».

Σε άλλο σημείο, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ».