current views are: 2

10 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση21:41

Βενιζέλος: Καλώ τον κ. Τσίπρα σε μονομαχία για τα υποβρύχια

«Δεν υπήρχε πραγματικό περιεχόμενο σε αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος λαμβάνοντας το λόγο μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημοσίευση 21:41’
αρθρο-newpost

«Δεν υπήρχε πραγματικό περιεχόμενο σε αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος λαμβάνοντας το λόγο μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν υπήρχε πραγματικό περιεχόμενο σε αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος λαμβάνοντας το λόγο για να απαντήσει στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτετυσης κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πεισμωμένος στο ενδεχόμενο να μην ληφθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε για ακόμη μία φορά στην καταστροφή της χώρας», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος κάνοντας λόγο για «βαριά προσβολή προς τον ελληνικό λαό».

«Θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης», λέγοντας ότι επενδύει την «πολιτική του παρουσία στο μνημόνιο».

«Επί των ημερών μου στο υπουργείο Οικονομικών το χρέος μειώθηκε κατά 130 δισ. ευρώ», τόνισε ο κ. Βενιζέλος κάνοντας λόγο για «γιγαντιαίο κατόρθωμα στα ιστορικά χρονικά και καθιστά το χρέος βιώσιμο». 

«Ο λαός θέλουμε να έλθει στις εκλογές έχοντας μία άλλη Ελλάδα (…) που έχει φύγει από τη μέγγενη του μνημονίου» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και εξαπέλυσε εκ νέου προσωπική επίθεση κατά του κ. Τσίπρα για τα όσα είπε για την υπόθεση των υποβρυχίων.

«Περιμένουμε να έρθετε με την πρότασή σας για τα υποβρύχια. Περιμένουμε να γίνει μία προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και εσάς» είπε ο κ Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για συκοφαντία. 

Υποστήριξε ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας «επικαλέσθηκε τα επιχειρήματα των οπαδών του Τσοχατζόπουλου. Η ακύρωση των αντισταθμιστικών ήταν η ακύρωση του δικτύου των παράνομων υποκλοπών» και ότι «υιοθετήσατε τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου».

«Χτυπάτε εμένα, αλλά έχετε στενό πολιτικό φλερτ με την Λούκα Κατσέλη που ήταν αρμόδια», υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε: «στηρίζετε συγκεκριμένα, επώνυμα συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση του Σκαραμαγκά. Αυτά είναι σκηνές από το έργο που θα δούμε προσεχώς. Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα»


σχετικα αρθρα