current views are: 3

11 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση04:40

Προσπάθεια Βενιζέλου να διασωθεί από την υπόθεση των υποβρυχίων

Στην αντεπίθεση περνά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Δημοσίευση 04:40’
αρθρο-newpost

Στην αντεπίθεση περνά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Άρτεμις Παραδείσου

Στην αντεπίθεση περνά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας εξασφαλίσει και την δημόσια στήριξη του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε για δεύτερη φορά χθες στη Βουλή τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση εξεταστικής για τα υποβρύχια, απειλώντας συγχρόνως με άλλη εξεταστική για να διερευνηθούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Βενιζέλος δεν θέλησε να γίνει πιο σαφής, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διασύνδεση με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία επιθυμούν την επιστροφή της χώρας στην δραχμή.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν ερμηνεύσει και τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε το κόμμα τους από τον Πάνο Καμμένο αλλά και τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Φαήλο Κρανιδιώτη ως μία προσπάθεια να υπάρξει αποσταθεροποίηση στην χώρα. Κι αυτό προκειμένου η χώρα να βγει από την ευρωζώνη κι αφού μεσολαβήσει ένα διάστημα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, την διακυβέρνηση να αναλάβουν συμφέροντα που θα στηρίξουν μία ακροδεξιά παράταξη.

Ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του έχουν διασύνδεση με επιχειρηματικούς κύκλους που θέλουν τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά κλειστά. Κάτι που όπως επισημαίνει φάνηκε και από την επιχειρηματολογία Τσίπρα όταν μίλησε για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στην Βουλή, αφού όσα είπε σχεδόν ταυτίζονται με όσα υποστηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

 


σχετικα αρθρα