Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής, για τις προτεραιότητες της Ελλάδας ενόψει της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Ο κ. Βενιζέλος, αντέδρασε έντονα όταν προκλήθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το θέμα των υποβρυχίων όσο και για ευθύνες του στο PSI.

«Ούτε τους τίτλους του έργου δεν έχετε δει ακόμα. Αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος και θα ειπωθούν όλα στη Βουλή. Θα αποκαλυφθεί τότε ποιοι και τι εξυπηρετούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Το ίδιο έντονη ήταν η αντίδραση αντιπροέδρου της κυβέρνησης όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κάλεσε να απαντήσει για τις ευθύνες που είχε σε σχέση με το PSI. O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τραπεζικά συμφέροντα ενώ πρόσθεσε:

«Αυτό δείχνει τι σημαίνει βγαίνω στην πιάτσα και εξυπηρετώ συμφέροντα. Τα πιο κραυγαλέα και προφανή συμφέροντα εθίγησαν από το PSI και μπορεί να με μισούν και να συνάπτουν και συμβόλαια πολιτικού μου θανάτου, επειδή έχασαν τις μετοχές τους».