Τη διαβεβαίωση ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα ανατρέψει τις βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση, έδωσαν οι βουλευτές του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης και Ρένα Δούρου σε αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, των σχολικών φυλάκων καθώς στους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ και του Πολυτεχνείου που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Οι δύο βουλευτές εξέφρασαν τη στήριξή τους και την αλληλεγγύη στους αγώνες τους και τόνισαν ότι η η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν είναι πολιτική.

Όπως είπαν αυτή η λύση  σχετίζεται με την ανάγκη ανατροπής της κυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων και την ανάδειξη μιας αριστερής κυβέρνησης που θα βάλλει τέλος σ’ αυτές τις βάρβαρες πολιτικές.

«Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει αποτυπωθεί και σε πρόταση νόμου που έχουν καταθέσει οι 72 βουλευτές του στη Βουλή ότι, εφόσον με τους αγώνες και την ψήφο του λαού αναδειχθεί αριστερή κυβέρνηση, θα ακυρώσει τις αντισυνταγματικές νομοθετικές ρυθμίσεις για διαθεσιμότητες και απολύσεις στο δημόσιο τομέα και θα αποκαταστήσει όσους και όσες, λόγω της εφαρμογής τους έχασαν την εργασία τους»  υπογράμμισαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.