«Δεν εκπλήσσομαι από την πρωτοφανή σε βάρος μου επίθεση, γιατί ξέρω ότι ενόχλησα κάποιους, με τη στάση μου στη φορολογία ακινήτων» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα είπε για τη βουλευτική αποζημίωση.

«Επειδή δεν είμαι πλούσιος, δεν μου επιτρέπεται να είμαι αδιάφορος και ανάλγητος. Επειδή είμαι έντιμος δεν φοβάμαι. Επειδή είμαι ειλικρινής παρεξηγούμαι. Ξέρω βουλευτές που τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας και πολιτικής τους δραστηριότητας, τους δυσκολεύουν αφάνταστα» σημείωσε ο κ. Τζαμτζής.

«Ξέρω και βουλευτές που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και χαρίζουν την βουλευτική τους αποζημίωση. Οι συμπολίτες μας επιλέγουν από ποιους θέλουν να εκπροσωπούνται. Εγώ όπως πάντα θα πω την αλήθεια: Θέλω τον  βουλευτή ανεξάρτητο και όχι μίζερο και χειραγωγούμενο από οικονομικά συμφέροντα. Δεν εκπλήσσομαι από την πρωτοφανή σε βάρος μου επίθεση, γιατί ξέρω ότι ενόχλησα κάποιους, με τη στάση μου στη φορολογία ακινήτων. Οι ίδιοι που με χλεύασαν για τη στάση μου αυτή, οι ίδιοι μου επιτέθηκαν και για τη βουλευτική αποζημίωση» πρόσθεσε.

«Θα συνεχίσω να "ενοχλώ" και μπορώ να αγωνίζομαι και χωρίς βουλευτική αποζημίωση και χωρίς την λειτουργία πολιτικού γραφείου και χωρίς αποσπασμένους συνεργάτες, γιατί στηρίζω την πολιτική μου δραστηριότητα στην προσωπική επαφή με κάθε συμπολίτη μου, σε κάθε σημείο της Πέλλας. Η επίθεση που δέχτηκα μου δίδαξε πολλά αλλά δεν με αποθάρρυνε» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.