Τζαμτζής: Λογικό να «τρελάθηκαν» οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ

Τζαμτζής: Λογικό να «τρελάθηκαν» οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τη δήλωσή του ότι «ο βουλευτής με 5.400 ευρώ ξεραίνει το σκ@@@ του» για να ζήσει, σήμερα έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου στο Star είπε μεταξύ άλλων πως «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι αν θα κατέβει ή δεν θα κατέβει ο Τζαμτζής», ενώ παραδέχτηκε πως «όταν ο πολίτης, ο συνταξιούχος παίρνει 360 ευρώ και εγώ παίρνω 5.400 -γιατί το είπα ξεκάθαρα τι παίρνω- τότε τρελαίνεται αυτός ο άνθρωπος». 

Τις επιθέσεις που δέχτηκε για τη θέση που εξέφρασε πάντως τις απέδωσε στη στάση του στον φόρο ακινήτων. «Ξέρω πολύ καλά ότι με περίμεναν στη γωνία. Δεν πειράζει. Με δυναμώνουν τέτοιες επιθεσεις», είπε ο κ.Τζαμτζής.

Επίσης έκανε και μία πρόταση προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από τα βουλευτικά έξοδα.

«Καταθέτω πρόταση να σταματήσει η λειτουργία των γραφείων, να πάψουν οι βουλευτές να έχουν γραφεία στα χωριά τους και να έχουν, όπως σήμερα τους δίνει η Βουλή, στην Αθήνα. Θα μπορούσε άνετα να διασφαλίσει, να εξασφαλίσει η Βουλή 2.000 ευρώ από κάθε βουλευτή μείον απ' ό,τι του δίνει σήμερα», τόνισε. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο