Την πλήρη ικανοποίησή τους εξέφρασε ο αρχηγός του Επιτελείου του Στρατού του Κατάρ, υποστράτηγος κ. Mohammed Ali Gh A Al Maadeed, για την εκπαίδευση που παρείχαμε στους σπουδαστές του κολεγίου τους! 

Μπορεί οι βροχές τις τελευταίες μέρες να τους ανάγκασε να εκπαιδευτούν μέσα στη λάσπη ωστόσο όμως το απόλαυσαν και δήλωσαν ότι πήραν καλό «βάπτισμα του πυρός».

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελική φάση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των Σπουδαστών του Στρατιωτικού Κολεγίου του Κατάρ στο Κέντρο άσκησης τεθωρακισμένων στην Αυλώνα όπου παρών ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος και ο αρχηγός του Επιτελείου του Στρατού του Κατάρ, υποστράτηγος κ. Mohammed Ali Gh A Al Maadeed.

Στην εκπαίδευση αυτή συμμετείχαν από το Κατάρ 39 σπουδαστές με υποστηρικτικό προσωπικό 70 άτομα και 50 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που επιμελήθηκαν το όλο πρόγραμμα τον ομοεθνών τους.

Η εκπαίδευση αυτή παρέχεται στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας που έχει η Ελλάδα με τη χώρα τους. Όλα τα έξοδα πληρώνονται και με το παραπάνω από το Κατάρ.

Πριν από λίγο καιρό πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ είχαν εκπαιδευτεί στην Τανάγρα όπου και εκεί είχε εκδηλωθεί η ικανοποίηση από την πλευρά τους.

Γ.Κοκ.

TAGS