«Αδιανόητο αυτό που ελέχθη από τον κ. Τσίπρα», υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, σχολιάζοντας την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Και πρόσθεσε ότι «Στην πραγματικότητα ζητά αποστασία των βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα, με λέξεις και μια κατεύθυνση η οποία δείχνει ανευθυνότητα». Η πρόσκληση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες από όταν απέτυχε η θεσμική προσπάθεια για τη μομφή κατά της κυβέρνησης».

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τις εκλογές πήρε μια βασική απόφαση. Ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε από το 2010 προκειμένου να στηριχθεί η χώρα όρθια. Δεν πρόκειται να δεχθούμε νέα δημοσιονομικά μέτρα, δεν πρόκειται να δεχθούμε μαζικές απολύσεις, δεν πρόκειται να δεχθεί πλειστηριασμούς στα μεσαία και τα μικρά εισοδήματα», ανέφερε στη συνέχεια, μιλώντας στον Real FM.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεγάλη στροφή για την έξοδο από τα μνημόνια. Είναι απόδειξη στρατηγικού αδιεξόδου για την αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε ακόμα ο κ. Μανιάτης, ενώ τόνισε:

«Όταν εκλεγόμαστε βουλευτές, εκλεγόμαστε βουλευτές ασφαλώς με την προσωπική προσπάθεια του καθενός, ταυτόχρονα όμως είμαστε μέλη μιας ευρύτερης παράταξης. Εγώ αν διαφωνήσω με την παράταξη, θα παραδώσω και την έδρα μου και θα πάω σπίτι μου».