Για τον σάλο που έχει προκληθεί με τον Πέτρο Τατσόπουλο μίλησε ο Νίκος Βούτσης, γραμματές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεδριάζει σήμερα. 

«Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται», δήλωσε. 

«Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη», τόνισε  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και  υπογράμμισε ότι: «Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή» και πρόσθεσε για τις τοποθετήσεις του βουλευτή του κόμματος: «Υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν».

Όπως είπε οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα στην ΚΟ του κόμματος, ενώ σχετικά με τη φημολογία για προσχώρηση της Θοδώρας Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε ...».