Θυελλώδης αναμένεται η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μεταξύ άλλων θα «εξετάσει» και το θέμα Τατσόπουλου.

Ο σάλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται σήμερα μετά και το νέο επεισόδιο με τον Βασίλη Μουλόπουλου. 

Στο σημερινό νέο άρθρο του ο Βασίλης Μουλόπουλος ο οποίος αναφέρει «επειδή η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, οφείλω να επανορθώσω: Ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε την φράση «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες». Ο κ. Βαλλιανάτος την είπε. Ο κ. Τατσόπουλος απλώς την υπερασπίστηκε.

Όπως υπερασπίστηκε την κυρία Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον 19χρονο νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων τρόλεϊ, «τζαμπατζή». «Η Λένα Διβάνη», γράφει ο Πέτρος, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, «χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή.

Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τη λιντσάρουν. Εδώ  και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας». Και εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Τατσόπουλο: Πέτρο τέρμα οι μαλ@@@ες».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε μέσα από το Facebook προϊδεάζοντας ενδεχομένως για τις σημερινές εξελίξεις. 

«Ο Μουλόπουλος ψελλίζει μισή επανόρθωση στη σημερινή "Αυγή". Κρίμα, Βασίλη. ΄Οπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late».

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δεν είναι στις προθέσεις του κόμματος η διαγραφή του βουλευτή αλλά θα του ζητηθεί να ξεκαθαρίσει την θέση του για το εάν επιθυμεί να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή σκέπτεται να αποχωρήσει.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εδώ και αρκετούς μήνες ορθώνει αντίθετο λόγο από αυτόν της Κουμουνδούρου προκαλώντας συχνά πυκνά αναταράξεις στο εσωτερικό και όχι μόνο του κόμματος.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη πως «έχει εκφράσει διάφορες απόψεις  σε κάποια ζητήματα, το τελευταίο διάστημα, οι οποίες απέχουν πάρα πολύ από τις συλλογικές μας εκτιμήσεις και τοποθετήσεις».