current views are: 1

19 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:38

Καρύδης: Άθλιες συμπεριφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει αυτόν τον κατήφορο της συναλλαγής», δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης. 

Δημοσίευση 11:38’
αρθρο-newpost

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει αυτόν τον κατήφορο της συναλλαγής», δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης. 

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει αυτόν τον κατήφορο της συναλλαγής», δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης

Μιλώντας στο Βημαfm είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «επειδή έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό με τις θέσεις και τις προτάσεις του, και αυτό φαίνεται από τις έρευνες κοινής γνώμης, ξαναβάζει στην πατρίδα μας κάτι που με τη μεταπολίτευση είχαμε δει να σταματάει. Αυτές τις απαράδεκτες μεθόδους τις βάζει ένα κόμμα που υποτίθεται ότι είναι ένα κόμμα της Αριστεράς και ο κατήφορος δεν είναι μόνο στις προσκλήσεις βουλευτών των άλλων κομμάτων, κλείνοντας το μάτι και τάζοντας δώρα όταν πριν από λίγο καιρό μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι δεν θέλουν μνημονιακούς βουλευτές».

Έκανε λόγο μάλιστα για «άθλια συμπεριφορά» που συνεχίζεται και σε άλλα θέματα. «Ένας νεοσταλινισμός που βγαίνει και με την υπόθεση των γελοιογράφων, οι οποίοι σατιρίζουν την πολιτική ζωή και πολλά χρόνια τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους πει κάτι και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε ένα ολόκληρο πόλεμο. Και με την υπόθεση Τατσόπουλου και πως αντιμετωπίζεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ, με αυτές τις αχαρακτήριστες εκφράσεις περί γελωτοποιού και «βιζιτού». Έχουν χάσει πλέον κάθε ηθικό έρεισμα και την απάντηση θα την πάρουν αύριο, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ». 

Σχετικά με τη φορολογία στα ακίνητα είπε πως «έγινε μια επίπονη διαδικασία και ήταν πολύ σημαντικό ότι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κάθισαν μαζί για μέρες και διαμόρφωσαν μια συμφωνία για να είναι δίκαιος ο φόρος και ταυτόχρονα να διευρύνει τη φορολογική βάση. Στα ποσά υπάρχει πάντα διαφορά απόψεων. Εμείς λέμε ότι το δημοσιονομικό κενό είναι 1 δις και κάτι και η τρόικα λέει τα διπλάσια».


σχετικα αρθρα