Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά της κόντρας που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος εξαιτίας των διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ζητώντας μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα δείχνει νέα μέτρα, όσο και αν προσπαθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές για το αντίθετο, ενώ σημείωσε ότι η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ γυρνάει μπούμερανγκ. 

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, φέρεται να ανέφερε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού -χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» και στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους».