Ρεπορτάζ : Τιτίκα Ανουσάκη

Με μια φράση στο newpost.gr ο Τέρενς Κουίκ τα είπε όλα για τα σενάρια και το φλερτ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξ​άρτητων Ελλήνων.

«Μακριά από μας» δήλωσε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και συμπληρώνοντας τα αμοιβαία «αισθήματα» που εκφράζει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος

Όπως δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Τέρενς Κουίκ στο newpost.gr δικαιώνεται απόλυτα στα περί συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ. «Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τα όσα λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος και δικαιώνομαι απόλυτα για τα όσα έχω πει για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι θέμα πανεπιστημιακής μελέτης και ανάλυσης. Δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση με τους ΑΝΕΛ.

Μακριά από μας. Εξάλλου αυτά αποσαφηνίστηκαν με την τελευταία ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος», δήλωσε στο newpost.gr.

Χαρακτηριστικό ήταν και το σχόλιο του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ χθες στο Τwitter κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι λίγο μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

 
 
Και ίσως έτσι «άδοξα» να τελείωσε μια σχέση πριν καν αρχίσει...