Συνεδρίασε το μεσημέρι, με αμιγώς κοινοβουλευτική ατζέντα η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη, χωρίς να γίνει καμία αναφορά στη εσωκομματική συζήτηση σε σχέση με ποιον μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα, αφού επίκειται το συνέδρια του κόμματος.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πάρει η ΔΗΜΑΡ στη Βουλή και αποφασίστηκε να κατατεθεί άμεσα επίκαιρη επερώτηση για την κατάσταση του ΟΑΕΕ και την επίλυση των προβλημάτων του στη βάση της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει η ΔΗΜΑΡ, για τη ρύθμιση των οφειλών προς τον Οργανισμό. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, το επόμενο διάστημα, πρόκειται να αναδείξει ακόμη τα προβλήματα της ακτοπλοΐας και της νησιωτικής πολιτικής, την επανεκκίνηση της ανάπτυξης με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση έγινε κατ’ αρχήν συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε, με πρώτη εκτίμηση ότι δεν απηχεί το περιεχόμενο της πρότασης νόμου την οποία είχε καταθέσει η ΔΗΜΑΡ και η οποία απορρίφθηκε.

TAGS