Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας τον ως «πειθήνιο όργανο της τρόικας».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «εγώ δεν σχολιάζω τους κατακτητές» για τη συνέντευξη του Πολ Τόμσεν στην Καθημερινή της Κυριακής, πρόσθεσε όμως ότι «ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του έδειξε ότι είναι ένα πειθήνιο όργανο της τρόικας». 

«Οι δήθεν αντιστάσεις, οι παλικαρισμοί και οι ηρωισμοί για την προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχουν πλέον, τελείωσαν. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχιση της βαριάς φορολογικής πολιτικής στα ακίνητα, όπου, εδώ πέρα, όπως και αν τα πουν, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια μέτρα, το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει αυτούς τους φόρους και ότι θα κατασχεθούν τα σπίτια του. Εδώ λοιπόν, με τη βαριά φορολογία, καταργείται η ιδιοκτησία του Έλληνα και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Το δεύτερο, πέρα από τους πλειστηριασμούς, είναι το θέμα της συνέχισης αυτής της πολιτικής, χωρίς καμιά ελπίδα να διαγραφεί αυτό το επονείδιστο και επαχθές χρέος» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και όλα αυτά που ακούγονταν περί γερμανικών εκλογών, ότι μετά θα έρθουν διαγραφές χρέους, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα αναφέρθηκε και με καυστικό τρόπο στη δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ για φως στο τούνελ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το φως στο τούνελ που δήλωσε ότι βλέπει η Άνγκελα Μέρκελ μάλλον είναι το αυτοκίνητο που έρχεται από την απέναντι πλευρά».