Κάθε μέσον, από ότι φαίνεται, έχει επιστρατεύσει η Άγκυρα προκειμένου να θέσει στη σφαίρα της επιρροής της και το Αφγανιστάν. Τα δίνει... όλα προκειμένου να τα πάρει και όλα.

Η Τουρκική Δύναμη που είναι υπό διοίκηση της Διεθνούς Δύναμης Βοήθειας και ασφάλειας (ISAF) οργάνωσε μουσική βραδιά για τους Αφγανούς πολίτες στο πλαίσιο της εκμάθησης της... τούρκικης γλώσσας(!). Άσχετο βέβαια αλλά μετά από το θέαμα που προσφέρθηκε απλόχερα εκτιμάται ότι όλοι οι Αφγανοί θα τρέχουν να ξημεροβραδιάζονται προκειμένου να μάθουν άπταιστα τα τουρκικά.

Από ότι φαίνεται οι στρατηγοί της Άγκυρας αναζήτησαν πολύ εμφανίσιμες γυναίκες αξιωματικίνες που έχουν κορμί λάστιχο όχι για το στίβο μάχης αλλά για να λικνιστούν προκλητικά μπροστά σε Αφγανούς που τέτοιο θέαμα δεν θα είχαν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους και δύσκολα θα ξαναπολαύσουν.

Εκτός βέβαια αν η Άγκυρα θέλει τους Αφγανούς παραζαλισμένους και λάτρεις των γυναικών αξιωματικών τουρκικής καταγωγής που διαθέτουν όπλα... ανίκητα κατά πολλούς.

Η μουσική και ο χορός οργανώθηκε σε χώρο στην Καμπούλ ελεγχόμενο από την Τουρκική Πρεσβεία με τη συνοδεία πολιτικού και Στρατιωτικού Προσωπικού και πολίτες της Μ.Κ.Ο που δραστηριοποιούνται στη περιοχή!

Στη φωτογραφία φαίνεται η Τουρκάλα αξιωματικός μαζί με το υπηρεσιακό περίστροφο να φοράει δακτυλίδια ,σκουλαρίκια και έχει φρύδια που... βγάζουν μάτια.