ΠΑΣΟΚ: Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μείωση τιμών σε 6.000 φάρμακα

ΠΑΣΟΚ: Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μείωση τιμών σε 6.000 φάρμακα

«To συμπέρασμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά καταψήφισε τη μείωση των τιμών σε 6.000 φάρμακα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Βουλή, αφήνοντας νέες αιχμές προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δυστυχώς αντί της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων, προτίμησαν να μείνουν πιστοί σε άλλες "εξυπηρετήσεις"…. σε άλλα συμφέροντα. Κι αυτό δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να ξεχαστεί, παρά την θλιβερή εικόνα που οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν ως αντιπερισπασμό, δημιούργησαν με τη στάση τους στη Βουλή!» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Όσο για τον κ. Τσίπρα. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι όχι μόνο δεν μίλησε όπως προανήγγειλαν χθες, αλλά έσπευσε να ψηφίσει και να αποχωρήσει, προσδοκώντας να μην μπει στο "κάδρο". Δεν μπορεί όμως ο κ. Τσίπρας να ξεφύγει από το "κάδρο" της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα και συμφερόντων που ωφελούνται. Αυτή η εικόνα θα τον κυνηγά πάντα. Οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση» κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο