current views are: 1

29 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση10:41

Στρατούλης: «Ψεύδεται και συκοφαντεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψεύδεται και συκοφαντεί συνεχώς και ασυστόλως», αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετικά με το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας ο Δημήτρης Στρατούλης.

Δημοσίευση 10:41’
αρθρο-newpost

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψεύδεται και συκοφαντεί συνεχώς και ασυστόλως», αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετικά με το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας ο Δημήτρης Στρατούλης.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψεύδεται και συκοφαντεί συνεχώς και ασυστόλως. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν προτείνει την κατάργηση του προστίμου για την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έφτασε στο 40%, αλλά θα ψηφίσει τη σχετική διάταξη στη Βουλή, προτείνοντας μέτρα ουσιαστικής βελτίωσής της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Στρατούλης.

«Για άλλη μια φορά ο κύριος Κεδίκογλου λέει συνειδητά ψέματα, ως κοινός συκοφάντης, αφού πρώτα έφτασε να κατασκευάζει μέχρι και ανύπαρκτες δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που δεν έχουν καν μιλήσει πότε και πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που από μόνο του κάνει αναξιόπιστες τις δηλώσεις του» προσθέτει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
 

«Η κυβέρνηση του μεγάλου κεφαλαίου, που διέλυσε τους δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, άφησε ανεξέλεγκτες τις εισφοροδιαφεύγουσες επιχειρήσεις, έφτασε την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία στο 40%, τους απλήρωτους εργαζόμενους σε εκατοντάδες χιλιάδες και τους ανέργους σε 1,5 εκατομμύρια, οδήγησε σε λουκέτο εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, δεν μπορεί να κάνει τον τιμητή στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σκοινί”».

 


σχετικα αρθρα