Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης τα περί διάσπασης του κόμματος και αποστέλει εξώδικο κατά της εφημερίδας Real News.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναφέρει ότι «η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ. Η πολιτική ισχύς μας βασίζεται στην ενότητα, στην πίστη όλων μας στην ηγεσία του Κινήματος και στην αγάπη του ελληνικού λαού. Η διαρκώς αυξανόμενη εκλογική μας επιρροή έχει κάνει τα φερέφωνα του καθεστώτος να λυσσούν στην κυριολεξία. Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, ο καθεστωτικός Τύπος συνέχισε την άθλια πολεμική της ψευδολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Το παραμύθι τους γνωστό: "Βγήκαν μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή!"... Δεν έχουν βαρεθεί να εφευρίσκουν και να διαδίδουν τέτοιες γελοίες θεωρίες; Η ιστορία είναι παλιά και εντάθηκε από την στιγμή που η εκλογική μας επιρροή άρχισε να αυξάνεται ραγδαία».

Καταλήγοντας ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει ότι απέστειλε ήδη εξώδικο στην διεύθυνση της εφημερίδας Real-news «απαιτώντας να ανασκευάσει άμεσα τα ψεύδη της».