«Θα καταψηφίσω αυτό τον προϋπολογισμό που αποτελεί μια φενάκη. Είναι ένας ψεύτικος και τον γνωρίζετε», σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

«Το συνομολόγησε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι γνωρίζατε εσείς (σ.σ. Γιώργος Μαυραγάνης) ότι ο προϋπολογισμός του 2013 υπήρξε ένας προϋπολογισμός ύφεσης και εσείς πρώτοι δηλώσατε ότι θα υπήρχε άνοδος της ανεργίας» είπε ο κ. Καπερνάρος και συμπλήρωσε: 

«Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον προϋπολογισμό του 2014 αυξάνετε τους φόρους ενώ εσείς συνομολογείτε ότι ο λαός κατέστη φτωχότερος γιατί αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί».

Ο κ. Καπερνάρος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει προστατεύσει την πρώτη κατοικία.  «Τι θα κάνετε; Δεν είναι δυνατόν να συζητήσουμε το φορολογικό νομοσχέδιο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού. Πως θα προϋπολογίσετε τα έσοδα με το φορολογικό νομοσχέδιο όταν έχει ήδη ψηφιστεί ο προϋπολογισμός; Συνεπώς αυτός δεν είναι ο προϋπολογισμός ο άπαξ. Είναι βέβαιο ότι θα φέρετε συμπληρωματικό» είπε χαρακτηριστικά.