Σφοδρή επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλο, εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σχετικά με τον «θόρυβο» που προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν.

«Μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη, έκανα χθες, αμέσως μετά, την σχετική καταγγελία από το βήμα της Βουλής, πριν μιλήσω για το νομοσχέδιο των αυτοκινητοδρόμων. Ανέδειξα τις σαφείς ευθύνες όλων εκείνων που έχουν δώσει "αέρα" στην Άγκυρα, τόσο με τις ζεϊμπεκιές τους, όσο και με τις κουμπαριές. Αλλά και τις ευθύνες της σημερινής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με έναν προκλητικό θεατή, τον ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βενιζέλο. Λίγο αργότερα, πάλι από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε σε βάρος μου επίθεση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος. Αδιάβαστος, άσχετος και εθνικά επικίνδυνος, με όλες αυτές τις δικαιολογίες που εφηύρε για να καλύψει τον πρόεδρο του διαλυμένου κόμματός τους» ανέφερε ο κ. Κουίκ.
 
«Του συνιστώ να διαβάσει τη σημερινή ανακοίνωση του εκπρόσωπου του ΥΠΕΞ (έστω και αν είναι χαλαρή για να μην ενοχλεί την τουρκοπαρεά), η οποία αποδεικνύει τα όσα κατήγγειλα χθες, για να πάρει στη συνέχεια το θέμα φωτιά από τα περισσότερα ΜΜΕ.
Είναι προφανές ότι τον κ. Πάρι Κουκουλόπουλο, πρώην δήμαρχο και βουλευτή Κοζάνης, δεν τον απασχολούν οι κίνδυνοι που εκτοξεύονται συνέχεια από την Άγκυρα σε βάρος της Θράκης και τώρα σε βάρος της Θεσσαλονίκης, που έχει την ατυχία να την δημαρχεύει ο Κεμαλολάγνος Μπουτάρης» σημείωσε για να προσθέσει:

«Εύλογο, αφού, Μακεδόνας ο ίδιος, δεν τον ενδιαφέρει και το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, όπως ανακοίνωσε στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος. Ας προσέχει την επομένη φορά πριν ανοίγει το στόμα του σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων».