current views are: 1

16 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση06:42

Χατζηδάκης: «Δε θα συμφωνήσουμε με ό,τι μας φέρει η τρόικα»

«Δεν θα συμφωνήσουμε και με κάθε τίμημα», τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης με αφορμή τις απαιτήσεις της τρόικας για τους πλειστηριασμούς. 

Δημοσίευση 06:42’
αρθρο-newpost

«Δεν θα συμφωνήσουμε και με κάθε τίμημα», τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης με αφορμή τις απαιτήσεις της τρόικας για τους πλειστηριασμούς. 

«Δεν θα συμφωνήσουμε και με κάθε τίμημα», τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τις απαιτήσεις της τρόικας για τους πλειστηριασμούς. 

«Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία αλλά δε θα συμφωνήσουμε σε ό,τι μας φέρουν», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Και τόνισε ότι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση.

«Διαφωνούμε στην εξωδικαστική προστασία μεταβατικά για το 2014», είπε ο αρμόδιος υπουργός σημειώνοντας ότι η συζήτηση γίνεται για τα μεσαία νοικοκυριά και γι’ αυτούς που νομίζουν ότι και να προσφύγουν στο δικαστήριο δεν θα βρουν το δίκιο τους

«Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να υπάρχει προστασία γι’ αυτούς που τη χρειάζονται και οι επιτήδειοι να πιάνονται», τόνισε ξεκαθαρίζοντας ότι η τρόικα έχει μια πιο αυστηρή προσέγγιση. «Εμείς δεν αισθανόμαστε ότι αυτό που προτείνεται, είναι ικανοποιητικό», είπε και πρόσθεσε: «Το πιο εύκολο είναι να κλείσεις μια διαπραγμάτευση, πρέπει όμως να υποστείς και τις κοινωνικές συνέπειες μετά».


σχετικα αρθρα