«Πυρά» Παπαμιμίκου και Κεφαλογιάννη κατά Λιάπη

«Πυρά» Παπαμιμίκου και Κεφαλογιάννη κατά Λιάπη

Βολές κατά του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη έριξαν Ανδρέας Παπαμιμίκος και Μανώλης Κεφαλογιάννης σε ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις, επισημαίνοντας ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο γραμματέας της ΝΔ, κ. Παπαμιμίκος.

«Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM πως ο Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ.

«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τέως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο