Βολές κατά του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη έριξαν Ανδρέας Παπαμιμίκος και Μανώλης Κεφαλογιάννης σε ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις, επισημαίνοντας ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο γραμματέας της ΝΔ, κ. Παπαμιμίκος.

«Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM πως ο Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ.

«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τέως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.