Συνάντηση με  τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο για τα θέματα της διαδημοτικής κινητικότητας είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε πυρά κατά του δημάρχου Αθηνών Γιώργου Καμίνη ο οποίος, όπως είπε, είχε στήσει «θεατρική παράσταση στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο».

«Την ώρα που είχε στηθεί “θεατρική παράσταση“ από τον κ. Καμίνη στο έκτακτο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, είχα συνάντηση στη Βουλή, με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών κ.κ. Γ. Μιχελάκη και Λ. Γρηγοράκο, σχετικά με το γνωστό θέμα που προέκυψε με την επιστολή Γρηγοράκου στους δήμους.

Η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού αφενός παραδέχθηκε ότι υπήρχαν λάθη και παραλήψεις σε ότι αφορά την κινητικότητα των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων -και όχι μόνο- και αφετέρου εδέχθη τη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας (Υπουργείου Εσωτερικών και αυτοδιοίκησης-ΚΕΔΕ), προκειμένου να διορθωθούν όλα τα λάθη.

Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα προβλήματα και όχι με καθυστερημένα «κροκοδείλια δάκρυα» κάποιων, που έτσι προσπαθούν να υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν, “παίζοντας» με το άγχος και την αγωνία των εργαζομένων“».