Άγρια κόντρα ξέσπασε νωρίτερα στη Βουλή όταν διαβιβάστηκε δικογραφία για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα διαβιβάστηκε στη βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, σύμφωνα με το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

Όταν  η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ανακοίνωσε την διαβίβαση της δικογραφίας χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα. 

«Ο κανονισμός και το Σύνταγμα προβλέπουν ότι πρέπει να ενημερώνεται η βουλή για τις δικογραφίες που διαβιβάζονται . Πέρα της ανακοινώσεως αυτή, το Σώμα δεν ενημερώνεται για αυτές. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και το έχω θέσει στον πρόεδρο της βουλής» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Προσωπικά έχω ζητήσει αντίγραφα δικογραφίων, μεταξύ των οποίων και της δικογραφίας για το μνημόνιο εδώ και ένα χρόνο και ένα μήνα.  Η βουλή δεν ενημερώνεται παίρνουν την άγουσα για την παραγραφή.  Είναι τεράστια η ευθύνη του προέδρου της βουλής" τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, με τη κυρία Κόλλια-Τσαρουχά να της απαντά ότι η ίδια έχει την αρμοδιότητα μόνο να κάνει ανακοινώσεις. "Να πάτε στον πρόεδρο της βουλής να το εισηγηθείτε» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.