current views are: 1

20 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση05:26

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο με τα υποβρύχια

Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταθέσει όλα τα έγγραφα τα οποία παρουσιάστηκαν στην Βουλή για το θέμα των υποβρυχίων.

Δημοσίευση 05:26’
αρθρο-newpost

Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταθέσει όλα τα έγγραφα τα οποία παρουσιάστηκαν στην Βουλή για το θέμα των υποβρυχίων.

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταθέσει όλα τα έγγραφα τα οποία παρουσιάστηκαν στην Βουλή για το θέμα των υποβρυχίων.

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου εμφανίζονται αποφασισμένα να δώσουν συνέχεια στο θέμα αυτή την φορά εμπλέκοντας την Δικαιοσύνη προκειμένου όπως λένε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι του σκανδάλου.

Έτσι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν τον φάκελο με τα ντοκουμέντα τα οποία έχουν κατατεθεί στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Όπως λένε μάλιστα τα στελέχη της Κουμουνδούρου από την πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή  αναδείχθηκε και πάλι η συνενοχή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προκειμένου να συγκαλυφθούν υποθέσεις που χρίζουν διερεύνησης.

«Ο δικομματισμός  επέλεξε να διατηρηθεί το νοσηρό κλίμα διαφθοράς και ανομίας που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα, όπως άλλωστε έγινε παλαιότερα και με τις άλλες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ, για την υπόθεση της Siemens και για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων και την ληστεία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων» έλεγαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμα τονίζουν ότι «ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Βενιζέλος μίλησε σχεδόν επί μιάμιση ώρα χωρίς να καταφέρει να δώσει στοιχειωδώς πειστικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο με δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να έχει σήμερα τα υποβρύχια; Γιατί ένας βασικός παραγωγικός κλάδος μαραζώνει σήμερα με τους εργαζόμενους απλήρωτους και στο δρόμο;

Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός ιδιοκτήτης των ναυπηγείων; Σε αυτό το κόλπο γκρόσο, ο κ. Βενιζέλος υπήρξε απλώς αφελές θύμα του ή συμμετείχε ενσυνείδητα; Τσιμουδιά επ’ αυτών ο κ. Βενιζέλος. Αντί πειστικών απαντήσεων προτίμησε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα, ακόμη και αυτογελοιοποιούμενος, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα για υπεράσπιση επιχειρηματικών συμφερόντων των πολιτικών φίλων του κ. Σαμαρά!».

Οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνουν πάντως και τον ρόλο των φιλικών στην κυβέρνηση ΜΜΕ τα οποία αφού εξαφάνισαν την συζήτηση στην Βουλή για το θέμα της εξεταστικής στην συνέχεια επιδόθηκαν στο να αναδείξουν τα πόθεν εσχες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεγαν μάλιστα ότι για τρίτη συνεχόμενη μέρα και παρά τις διευκρινήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης παρουσιάζονταν ρεπορτάζ τα οποία άφηναν πίσω τους μια θολή εικόνα για το θέμα.


σχετικα αρθρα