Άγρια κόντρα Μητρόπουλου - Στουρνάρα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ

Άγρια κόντρα Μητρόπουλου - Στουρνάρα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ξέσπασε με αφορμή τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον πρώτο.

Ο κ. Μητρόπουλος κατηγόρησε τον ΥΠΟΙΚ, γυρνώντας προς το μέρος του, ότι ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας διέταξε την έρευνα του Σώματος την έδωσε την ίδια μέρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ο υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τρεις δανειακές συμβάσεις σύμφωνα με τις οποίες οι δανειστές δεν δεσμεύονται από κανέναν αναγκαστικό νόμο, διεθνή συνθήκη ή διεθνή αρχή, και μπορούν να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία χωρίς δικαστική απόφαση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ισχυριστεί, επίσης, ότι αποπέμφθηκε ο επιθεωρητής του ΣΔΟΕ κ. Κριτσέλης την ίδια μέρα που έκρινε ότι ο κ. Μητρόπουλος δεν πρέπει να φορολογηθεί για τα λεφτά που επέστρεψε από το εξωτερικό στην Ελλάδα, καθώς έκανε χρήση της ευεργετικής διάταξης Αλογοσκούφη.

«Ουδέποτε έχω ζητήσει έρευνα από το ΣΔΟΕ. Να φέρετε στοιχεία. Λυπάμαι που χρησιμοποιήσατε το βήμα της βουλής για να αναφερθείτε σε προσωπικό σας πρόβλημα. Δεν σέβεστε ούτε το κόμμα σας» ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, χαρακτηρίζοντας ως παραλήρημα τα λόγια του κ. Μητρόπουλου.

«Αυτά είναι μοναχά στο μυαλό σας« είπε, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει από τα έδρανα «ο υφυπουργός σας τα ξέρει ο γραμματέας σας τα ξέρει».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο