Βολές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή έριξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με την ένταση στη Βουλή να χτυπάει «κόκκινο».

Κατά τη διάρκεια της απάντησης του κ. Γεωργιάδη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα για την φορολογία των εφοπλιστών, φώναζε από τα έδρανα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δριβελέγκα να προσπαθεί να κατευνασει τα πνέυματα λέγοντας:  «Εδώ και χρόνια γνωριζόμαστε. Μονίμως θέλουν να προβάλλονται οιονεί αγανακτισμένοι βουλευτές. Έτσι είναι ο κανονισμός. Ορίστε μας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι γνωρίζεστε πολλά χρόνια με τον συγκεκριμένο. Άλλωστε ήταν πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και έχει το θράσος να λέει εμένα υιοθετημένο. Ακούστε εγώ δεν διεγράφη για το Πόρτο Καρράς όπως εσείς και θα είχα λίγο μεγαλύτερη τσίπα εν πάση περιπτώσει».

Στη συνέχεια ζήτησε την «προστασία» του προεδρεύοντα επισημαίνοντας: «Προστατέψτε με προσπαθώ να μιλήσω κι ακούω έναν θόρυβο συνεχώς στη Βουλή».