Ο βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ επιτέθηκε με δήλωσή του στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σε γερμανικέ επιχειρήσεις.

«Η Rheinmetall Electronic Systems που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αρμάτων μάχης Leo-2 (συστήματα διεύθυνσης βολής) αλλά και στην προμήθεια των συστημάτων εδάφους αέρος Asrad, ομολόγησε στην Εισαγγελία της Βρέμης, μίζες εκατομμυρίων επί εποχής ΠΑΣΟΚ» τόνισε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κουίκ: «Οι Γερμανοί πίσω από εξοπλιστικά. Οι Γερμανοί της SIEMENS. Οι Γερμανοί των τρένων που σαπίζουν στον ΟΣΕ. ΟΙ Γερμανοί των αστικών λεωφορείων. Οι Γερμανοί των υποβρυχίων. Οι Γερμανοί των 370.000.000 € κέρδος από τους τόκους που μας παίρνουν (κατά δήλωση Σόϊμπλε). Οι Γερμανοί των πολεμικών αποζημιώσεων. Οι Γερμανοί των κατοχικών δανείων.

Αυτό είναι ένα τόσο δα μικρό απόσπασμα από το διεφθαρμένο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα της Γερμανίας, που επέβαλε το Δ' Ράιχ στην Ελλάδα, με την συνεργασία πρόθυμων «λιανέμπορων» της πολιτικής».