Χρονιά ανασύνταξης του εργατικού λαϊκού κινήματος και ισχυροποίησης του ΚΚΕ θέλει το 2014 ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και δέχθηκε ευχές από μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ «Εν Δράσει».

Αμέσως μετά σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μία πραγματικά εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, που να ανοίγει «καινούργιους δρόμους για ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας».

«Χρόνια πολλά, να προϋπαντήσουμε το 2014 με υγεία και δύναμη, να γίνει χρονιά ανασύνταξης του εργατικού λαϊκού κινήματος, προώθησης της λαϊκής συμμαχίας, ισχυροποίησης του ΚΚΕ. Για να αποκτήσουμε μια πραγματικά εργατική λαϊκή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος, η νεολαία της χώρας μας, όχι μόνο για να παλεύει απλά για μια μικρή ανακούφιση των εργαζομένων, για την αλληλεγγύη που είναι τόσο απαραίτητη σήμερα αλλά ταυτόχρονα και κυρίως να ανοίγει καινούργιους δρόμους για ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας, για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε τη σημασία που έχει να ενισχυθούν τα προγράμματα που προβλέπουν «την πρόληψη, τη θεραπεία, την επανένταξη και βέβαια να εξασφαλίζουν σε συνέχεια δουλειά για όλους τους πρώην χρήστες».