Να δοθεί μια λογική παράταση σχετικά με την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας ζητεί από την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Η πολιτική της αυτοκαταστροφής από μια ανίκανη κυβέρνηση συνεχίζεται. Η έλλειψη βούλησης να επιβάλλει αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης υποκαθίσταται με την τιμωρία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Απτό παράδειγμα η πολιτική της απέναντι στο αυτοκίνητο, όπως υψηλά κόστη τελών κυκλοφορίας, φόρος πολυτέλειας ανάλογα με τον κυβισμό και όχι την εργοστασιακή τιμή, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες πινακίδες να κατατεθούν τα τελευταία χρόνια και αποκορύφωμα τις μέρες αυτές» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Ταυτόχρονα καλεί τον τον υπουργό Οικονομικών να πει πόσα κέρδισε και πόσα χάνει το κράτος από τις «αλόγιστες και παράλογες εξωπραγματικές πολιτικές».

«Επιτέλους δώστε μια λογική χρονική παράταση, επιτέλους αντιληφθείτε ότι με αυτές τις πολιτικές το κράτος μόνο χάνει (από μη είσπραξη τελών, από φόρους σε βενζίνες και ανταλλακτικά που θα καταναλωνόντουσαν κ.τ.λ.)» καταλήγει ο κ. Κουρουμπλής.