Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να αμφισβητήσει τα πάντα

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να αμφισβητήσει τα πάντα

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Αυγής» σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Κομισιόν, με επιστολή του, αναφέρει ότι η Ελλάδα μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015 «ακυρώνοντας τη μυθολογία της κυβέρνησης περί εξόδου το 2014» έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι κυβερνητικό στοίχημα είναι η έξοδος στις αγορές το 2014. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σπεύσει κατά καιρούς να αμφισβητήσει τα πάντα. Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές κριτικές έχει διαψεύσει τις προσδοκίες και έχει προχωρήσει μπροστά. Το πρωτογενές πλεόνασμα αμφισβητούνταν, και τελικώς έγινε κατορθωτό» επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης. 

Και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε σε εργαστήριο για να προεξοφλούνται όλα με ακρίβεια, πρέπει να κάνουμε τη δουλεία μας σοβαρά. Στοίχημα μας η έξοδος στις αγορές το 2014. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας βγαίνοντας στις αγορές, ο δρόμος αυτός περνάει μέσα απο τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων».

Ο κ. Χατζηδάκης, στο πλαίσιο αυτό, εξήγησε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης στο θα καταθέσει δυο νομοσχέδια, ένα για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων και άλλο για την απελευθέρωση των αγορών. 
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο