Για διγλωσσία κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης αναφορικά με το εισιτήριο των 25 ευρώ τα νοσοκομεία. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό μάλιστα διέψευσε τον υπουργό Υγείας καθώς ισχυρίστηκε πως το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει ισοδύναμα στον υπουργό. 

«Χρησιμοποιεί μια φθηνή δικαιολογία ότι το μέτρο έχει ψηφιστεί από το 2012. Θα σας πω ότι το ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο έχει θέσει το θέμα αυτό και τότε, με αλλεπάλληλες δηλώσεις του, ο κ. Γεωργιάδης είχε πει ότι εξετάζει την απόσυρση του μέτρου ή ότι θα δει τα ζητήματα των εισοδηματικών κριτηρίων, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η πλειοψηφία των πολιτών. Αυτή η απόφαση, έτσι όπως βγήκε προχθές, είναι αυθαίρετη, διότι δεν υπήρξε συζήτηση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ή της κυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών ομάδων» δήλωσε. 

Ο κ. Καρύδης μάλιστα πρόσθεσε πως ο κ. Γεωργιάδης «άλλα λέει στον έναν και άλλα στον άλλον… Το θέμα αυτό έχει τεθεί ψηλά. Πιστεύω ότι θα πάει στο επίπεδο των δύο πολιτικών αρχηγών, του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά, αλλά με το που θα ανοίξει η Βουλή, εμείς θα αναλάβουμε νομοθετική πρωτοβουλία».