Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δέχτηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Σαμαράς μολονότι στην Καλαμάτα για τον εορτασμό των Θεοφανείων τηλεφώνησε νωρίς το πρωί στον  κ. Κουβέλη για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία των δύο πολιτικών αρχηγών ήταν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, κάτι που άλλωστε επιδιώκει σταθερά το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζοντας ότι η ΔΗΜΑΡ είναι ένας παράγοντας που μπορεί να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις ή την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού μετά τις εθνικές εκλογές.

Και ο Φώτης Κουβέλης επίσης επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς μολονότι δεν το έχει επιβεβαιώσει ποτέ θα τον ενδιέφερε να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στις προτάσεις του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς τηλεφώνησαν και άλλα στελέχη της ΝΔ όπως οι υπουργοί Παναγιωτόπουλος και Δένδιας καθώς και αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές, που πιστεύουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για την ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει στην κυβέρνηση.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου στήθηκε από το πρωί γιορτή με μπουφέ και δεν ήταν λίγα τα στελέχη του κόμματος που έσπευσαν να ευχηθούν στον πρόεδρό τους. Ο κ. Κουβέλης δέχτηκε τηλεφώνημα και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και από παλιούς συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, στοιχείο που υποδηλώνει ότι λιώνουν οι πάγοι με την Κουμουνδούρου.