Τις επόμενες εβδομάδες και πιθανότατα εντός του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Οικονομική και Νομισματική Πολιτική, υπό τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, αυστριακό ευρωβουλευτή Ότμαρ Κάρας (φωτό), δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπός του, Ντάνιελ Κέστερ.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο στην αναβολή της επίσκεψης του κ. Κάρας και της αντιπροσωπείας της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα» τονίζει ο εκπρόσωπος του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.

«Υπήρχαν απλώς ζητήματα προγραμματισμού και στις δύο πλευρές. Ο κ. Κάρας είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και κατά την πρώτη ουσιαστικα κοινοβουλευτική εβδομάδα του χρόνου είχε σημαντικές συναντήσεις εδώ στις Βρυξέλλες και αυτό ήταν το πρόβλημα από τη δική μας πλευρά. Αλλά φυσικά λόγω και των εκδηλώσεων για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα ήταν επίσης δύσκολο να καθορίσουμε τις συναντήσεις στην Αθήνα. Αυτά τα ζητήματα προγραμματισμού οδήγησαν στην αναβολή της επίσκεψης, αλλά όχι στη ματαίωσή της. Είναι απλώς μια αναβολή της επίσκεψης και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου» επισήμανε.

«Οπωσδήποτε θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη και πιθανότατα εντός του Ιανουρίου» σημείωσε.