Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δεν θα παραβρεθεί στην αποψινή επίσημη τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαιτίας της αναχώρησής του στο Λονδίνο.

Ο κ. Καμμένος απόψε θα μεταβεί στη βρετανική πρωτεύουσα όπου θα συναντηθεί με τον Βρετανό ευρωβουλευτή και αρχηγό του κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ, και θα επιστρέψει αύριο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες το αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το θέμα των ευρωεκλογών.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρονται στην επίσκεψη ευρωπαίων αξιωματούχων στην Αθήνα με αφορμή την έναρξη της ελληνικής προεδρίας, ενώ επιτίθενται στην κυβέρνηση σχολιάζοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την κυβερνητική πολιτική, και υποστηρίζουν ότι «έκρυψαν τους άστεγους αλλά δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν».

«Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, με επικεφαλής τον κ. Μπαρόζο, ήλθαν στην Αθήνα και είδαν τους άδειους δρόμους, διότι η κυβέρνηση της τρόικας απαγόρευσε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να δείξουν την εξαθλίωσή τους από την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών» τονίζει η ανακοίνωση και καταλήγει.

«Έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι».