current views are: 1

8 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση18:09

Τατσόπουλος: Κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τη 17Ν (Βίντεο)

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τη 17Ν» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 18:09’
αρθρο-newpost

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τη 17Ν» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τη 17Ν» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο.

«Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις ίδιες τους τις δηλώσεις. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς περιθωριακή αντίληψη. Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την Πόλη. Δεν σημαίνει ότι είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή».

Παράλληλα, χαρακτήρισε δολοφόνους τα μέλη της 17Ν  σημειώνοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, βρίσκονται στη φυλακή επειδή σκότωσαν 23 ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν στη φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, και όχι ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης που είπε ο κ. Ραγκούσης και σηκώθηκε η τρίχα όλων».

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις αφήνοντας αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε την απουσία του κ. Τσίπρα από το Ζάππειο, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, ως πολιτική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ. «Εάν οι άλλοι δεν σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού δεν μπορούν να ζητούν από την αξιωματική αντιπολίτευση να λάβει μέρος στη φιέστα» είπε χαρακτηριστικά.

«Και ο Βαν Ρομπάι δεν ήθελε να δει τον Τσίπρα» σημείωσε ακόμα.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κάνοντας λόγο για πόλη καρτ ποστάλ.

Αναφερόμενος στην εφημερίδα Αυγή ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε ότι «σε ένα κομματικό έντυπο όπως η Αυγή μπορεί να υπάρχουν κείμενα ευτυχέστερα ή ατυχέστερα, κείμενα που μπορεί να εκφράζουν την κυρίαρχη κίνηση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και απόψεις που μπορεί να ακούγονται πολύ περιθωριακές. Το ίδιο έγινε και στο συνέδριο το καλοκαίρι. Δεν νομίζω ότι επειδή ένα κείμενο αναδημοσιεύτηκε στην Αυγή σημαίνει ότι εκφράζει και τον ΣΥΡΙΖΑ».


σχετικα αρθρα