Αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το οποίο πραγματοποιεί τις εργασίες της Ολομέλειάς του στη γαλλική πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νότης Μαριάς θα ενημερώσει τους Ευρωβουλευτές της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών για τη δράση της τρόικας στην Ελλάδα ενόψει της σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για έλεγχο των τροϊκανών.

Το πρόγραμμα του κ. Μαριά έχει ως ακολούθως:

1. Συνάντηση με στελέχη της γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

2. Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτή κ. Martin Callanan, με τον Αντιπρόεδρο, Ευρωβουλευτή κ. Geoffrey Van Orden, με τον Γ.Γ. κ. Frank Barrett και με άλλα στελέχη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.